wijnIk heb het al vaker gezegd, maar ik zal het nog maar eens zeggen: ik ben een echte drankjes-en-hapjes-fan. Het goede leven, daar kan ik dag in dag uit van genieten, zeker met het mooie weer dat in aantocht is! Er is niets beters dan met een glaasje met de snoet in het zonnetje te zitten! Om me voor te bereiden ga ik binnenkort dan ook echt op de lappen… tijdens een ware wijnproefsessie!

Tja, een mens mag zich al eens tegoed doen aan een lekkere traktatie, niet? En wat is er dan beter dan een heerlijk glaasje wijn? Toegegeven, ik ken niet veel van wijn: ik drink wat ik lekker vind. Maar… ik sta altijd open om meer te weten te komen en vooral… om te proeven. Enkele vriendinnen van me stelden voor om naar een speciale wijnproefsessie van Qualivino in Lier te gaan en ik dacht, waarom ook niet? Het is de perfecte gelegenheid om nog eens bij te kletsen en om samen te gibberen.

Ik heb dergelijk tripje nog nooit eerder gemaakt, misschien heeft iemand van jullie hiermee al ervaring? Want ik weet niet precies waaraan ik me moet verwachten. Spannend! Mijn smaakpapillen zijn er alvast klaar voor, nu is het nog een kwestie van op de dag zelf een goed gevulde maag te krijgen (wat ook geen probleem zal zijn).

Ik kijk er alvast heel erg naar uit en hoop jullie binnenkort te kunnen verwennen met een nieuwe post om van te watertanden: met het verslag van de wijnproefsessie!