saleDe solden zijn bijna gedaan, dus het leek me leuk om even met jullie te delen wat ik allemaal heb geshopt! Ik weet het, het begint hier hoe langer hoe meer op een kleren en schmink verhaal te lijken, maar ik beloof dat het beter zal zijn eens het schooljaar terug begint! 😉

Wat ik NIET heb gekocht, is make-up. Ik heb echt schandalig veel make-up, ik heb meer make-up dan er eigenlijk in mijn kastje past. Ik heb een tijdje verslaafd geweest aan schminkskes kopen, maar echt, ik kon geen parfumerie voorbij lopen of ik had een oogschaduw of een lipstick bij. Echt erg. Ik kan nog heel mijn leven voort denk ik… :) Wat ik ook niet heb gekocht, zijn sneakers met een sleehak. Spijtig, daar ging niks af… Dat is nog een te recente trend denk ik. Pech voor mij. Misschien schaf ik me dat in augustus nog wel aan. Alhoewel… er was toch wel genoeg dat ik wel gekocht heb…

Ik heb me wel wat laten gaan door 5 paar schoenen aan te kopen. Ik heb onlangs eens afscheid genomen van dingen die echt niet meer mooi waren. Behalve een paartje, dat past bij alles, zit kei makkelijk en heeft maar een laag hakje. Ik kàn ze gewoon niet weggooien, hoewel ze er eigenlijk best versleten uitzien… Verder ook verschillende zomerjurkjes: ik heb er eigenlijk echt te weinig, maar ik vind nooit iets waar ik van denk dat ik het zou dragen voor elke dag. Ik zie er direct zo gekleed uit met een jurkje. En tenslotte nog een paar zomerse truitjes. Ik heb me voorgenomen om te stoppen met pulletjes te kopen waar knoopjes aan zitten. Da’s eigenlijk echt iets te simpel. Doen we niet meer. :)

Viel nog mee he, dit overzicht? ^^