kettingIk heb een nieuw kettinkje gekocht! Eindelijk heb ik een statement necklace gevonden, een ketting die specialer is is dan een doordeweeks hangertje. Kei dom, bij de H&M. Ik was al een tijdje op zoek naar iets specialer in een fellere kleur maar ik had nog niet echt iets gevonden dat echt bij me paste. Ik wil namelijk niets dat te laag hangt want dan draag ik het toch niet, en het moest nu ook niet té zot worden.

Deze ketting heeft het allemaal! Mooie diamantachtige dingetjes en daarbij dan wat kleine gele steentjes, kort rond de hals. En je zou ervan verbaasd zijn met hoeveel dingen je dat eigenlijk kan combineren! Ik vind het het mooist met simpele kleren: een eenvoudig wit of grijs met een jeans bijvoorbeeld om de aandacht echt volledig op de accessoires te leggen. Maar ook bovenop een jurkje kan dit wel volgens mij.

Ik las vandaag ergens dat neon ook volgende zomer nog in zal blijven. Ik weet het niet, van mij zou het wel mogen, want dankzij de kleurrijke zomer en lente van dit jaar ben ik eindelijk beginnen kleur dragen. Vroeger greep ik te vaak naar klassieke kleuren, dat is namelijk een goeie keuze in alle gevallen, maar kleur is zoveel leuker! :)

Hopelijk kan ik dit weekend uitgaan zodat ik mijn nieuwe aanwinst kan aandoen. Ik heb er al veel complimentjes over gekregen, zelfs gewoon op straat! H&M people, en helemaal niet duur! En ze hebben nog leuke dingen voor het najaar, echt de moeite om eens te gaan kijken.