Ook vaak last van gesprongen lippen? Je hebt het gevoel dat je gewoon Labello éét in de winter omdat je echt geen minuutje zonder kan? Dan heb ik een gouden tip! Een lipstick met alle eigenschappen van een verzorgende lippenbalsem bestaat, en hij heet Addict van Dior.

Een paar jaar geleden, toen ik nog een arm studentje was, ben ik tijdens de solden eens een parfumerie in ’t Wijnegem Shopping Center binnen gestapt om mijn make-up collectie wat uit te breiden. Ik was toe aan een nieuwe fond de teint, maar dat vind je natuurlijk niet met fikse korting in jouw kleur. Buitengegaan met een doosje oogschaduw, een lippenpenseel (dat ik tot op de dag van vandaag nog altijd niet echt heb gebruikt, shame on me) en… Dior Addict in de kleur 319 Beige Dandy. Niet echt bewust gekocht eigenlijk, maar het leek me een vriendelijk en draagbaar kleurtje, dus meenemen.

lipstick dior addict beige dandy 319

Ik moet zeggen dat die toch wel op mijn lijstje met “beste aankopen ooit” staat. (Het lijstje met “slechtste aankopen ooit” is evenwel bijzonder veel langer… Hm.) Kleur komt egaal over en voelt heel zacht aan. De textuur voelt bijna als een crème zonder plakkerig te zijn – iets wat me enorm stoort aan bijvoorbeeld lipgloss (mijn haar blijft daar altijd in plakken, yuk!). Doordat de lipstick een speciale gel bevat, worden de lippen extra gehydrateerd – een bijzonder aangenaam en verzorgend effect teweeg brengend. Onmiddellijke ontspanning voor gestresseerde lippen – perfect voor wie vaak last heeft van lipproblemen.

Love it. Intussen heb ik nog een tweede ook, in een feller kleurtje. Tegenwoordig ziet de verpakking er doorschijnend uit, maar nog altijd wel een leuk accessoire om uit je handtas te halen ook. Mooi meegenomen!

dior addict lipstick