Zoals jullie weten ben ik een echte make-up freak – en natuurlijk heb ik ook mijn persoonlijke voorbeelden in de wereld van de maquillage. In deze blog post stel ik jullie voor aan mijn drie favoriete make-up artists. Het zijn Amerikanen, maar met Hollywood en NYC heb je natuurlijk een enorme pool aan make-up artists in de VS zitten, dus dat lijkt me niet zo abnormaal. Alle drie zijn trouwens vaak actief in Europa ook!

1. Charlie Green

Charlie GreenBekend van gezichten als Alicia Keys, Céline Dion en Penelope Cruz – maar vooral erg geliefd door merken als Esprit, Fendi, Guess, Victoria’s Secret en Lancôme. Charlie is een echt begrip en kan een superstar make-up artist genoemd worden. I love her omdat ze geen uitgesproken stijl heeft, en steeds weet het beste uit een gezicht te halen. Superstar!

2. Pat McGrath

Een zwartje, maar een goudje! Met een opleiding in Engeland maar een basis door training van haar grootmoeder (!!!) is ze een geval apart in de wereld van de make-up. Ze is eigenhandig verantwoordelijk voor het lanceren van de Armani make-up lijn én is de baas achter Max Factor en Cover Girl cosmetica.

3. Gucci Westman

Met een voornaam als Gucci verwacht je dat je in de mode terechtkomt – Gucci Westman koos voor de make-up. Momenteel is ze een cruciale pilaar binnen het Revlon-merk en is ze eveneens de persoonlijke favoriet van toppers als Drew Barrymore en Natalie Portman.