boomhut heuvelVers uit Amerika. Om in te wonen, dit op een volledig creatieve manier. Back to basics. Ongetwijfeld gaat het om de nieuwste hype die is overgewaaid vanuit Amerikaanse oorden: de boomhut! Je zou zelfs kunnen spreken van een ‘droomhut’. De redenen om hiervoor te kiezen? Die zijn er in overvloed. Ik koos er de 4 voornaamste voor je uit.

  1. Speelplek voor je kinderen

Een droomhut als speelhoek? Je kids willen niets liever. Bij het in elkaar steken van een boomhut kun je jouw vakman laten weten welke speciale elementen je graag laat toevoegen. Een schommel? Een glijbaan? Touwen? Aan mogelijkheden alvast geen gebrek. Weet ook dat kinderen uren zoet zijn in zo’n boomhut. Terwijl jij lekker ontspant in de tuin, genieten je kinderen van een uurtje ravotten.

  1. Romantische stek voor jou en je partner

Een boomhut is geschikt voor jong en minder jong. Koppels kunnen er terecht voor een romantisch avondje weg van de dagelijkse sleur. Installeer bijvoorbeeld kussens en dekentjes in je hut. Deel er een heerlijke maaltijd. Voorzie schemerlampen voor een extra gezellige sfeer. Opgelet: gebruik geen kaarsen. Stoot je die om, staat je hut binnen enkele seconden in lichterlaaie.

  1. Anti-stressmiddel voor jou

Even ontsnappen aan de werkstress die telkens opnieuw op je afkomt? Met de droomhut is dat een evidentie. Klim je in de hut, word je omgeven door groen. En dat werkt therapeutisch. Je kunt er tot rust komen, een boek lezen of gewoon genieten van het uitzicht. Stress, zei je? De boom in ermee!

  1. Staycation voor het hele gezin

Een vakantie waarbij je op het thuisfront blijft? Dat heet een staycation. Normaliter moet je naar een camping in Zuid-Frankrijk trekken om te verblijven in een boomhut. Voortaan krijg je een vakantiegevoel in je eigen tuin. Goedkoop, gezellig en vooral: eeuwigdurend!