brokeHet zijn solden, en dat wil voor een shopaholic als ik zeggen dat het een drukke maand is geweest! (Ook een dure, maar daar zal ik jullie maar niet mee vervelen… Het is gewoon een feit dat, hoewel je dingen goedkoper scoort dan je misschien anders had gedaan, alles bij elkaar nog wel een mooi bedrag vormt.) Ik heb dit jaar geprobeerd om alle grote steden eens een bezoekje te brengen. Er waren steden bij waar ik amper ben geweest! Het werd me wel moeilijk gemaakt omdat het in januari plots begon te sneeuwen zeg! Na zo’n warme december, grrr! Maar dus, we zijn gaan winkelen in Antwerpen, Gent, Hasselt, Knokke en Brussel. Dat vind ik wel een aangename lijst. 😉

Mijn shopoutfit was wat aan het slechte weer aangepast: een jeans die makkelijk uit kan, topje en trui (zo kan je al eens iets passen tussen de rekken) en Uggs. Mijn jas liet ik thuis maar ik had er wel trui met rits en kap over aan. Ik krijg het toch altijd warm bij het shoppen. 😉

Gekocht? Niet zo bijster veel eigenlijk. Het bleek toch wat te koud, dus we zaten heel snel uitgebreid te lunchen en in de namiddag nog ergens een warm chocolademelkje. Een nieuwe jas (zou het echt zo zijn dat vrouwen gemiddeld 248 jassen in hun leven kopen?! lijkt me toch wat veel…) en een nagellakje of 2. Verder nog een paar t-shirtjes en een muntgroene broek. Wilde dat al kei lang. Vind dat in de zomer ook nog wel werken. :)

Soit, nu twee maanden niet buiten komen he! :)