cellulitisPff, ik hoop dat ik een hoop eensgezinden vind via deze blog, zodat ik me niet alleen voel in mijn gedachten! Aan de dames onder jullie: hebben jullie last van cellutitis en zo ja, maken jullie je daarover zorgen als je in badpak of bikini loopt te showen aan het zwembad of op het strand? Of zelfs eenvoudigweg op straat in een korte short? Ik maak me er in ieder geval druk over, hoe weinig of hoeveel je er dan ook daadwerkelijk van kan zien.

En ik weet het, iedereen heeft er wel wat last van, maar toch! Bij baby’s vinden we het allemaal schattig, maar bij volwassenen is dit toch al een heel pak minder, naar mijn mening. Waar ik inmiddels wel al van overtuigd ben, is dat cellulitis niets met gewicht te maken heeft, maar met opgehoopt vet, met opgehoopte afvalstoffen en met opgehoopt water. En inderdaad, zoals ik al dacht, is de enige echte oplossing: het veelvuldig eten van fruit en groenten en het idem dito drinken van water. Deze middeltjes helpen namelijk veel meer voor de afvoer van je afvalstoffen en water in je lichaam!

Laat die crèmes maar achterwege en die idiote crashdiëten waar iedereen zich achter schaart vlak voor de zomer. En weet je, fruit is lekker fris, dus waarom zou je het moeten bekijken als een straf? Ok, misschien is vijf stukken per dag te hoog gegrepen, maar wie weet zit je er zo aan! Goed toch? Lekker en gezond leven, dat is precies waar iedereen voor zou moeten gaan :-) . Go go go dames en eum… probeer ondertussen niet te veel naar die cellulitis te kijken in de spiegel…